När alla andra sover...

Sover jag också

Love you like a love song

Snuffelisnuffsnuff.. 


Även om vi är lite bortskämda

Tjena tjena..
-
Började skolan klockan åtta i morse som vanligt, så himla segt att komma upp från varma sängen och se att det är mörkt och regnar ute.. Ush!
-
Började tre timmar med svenska, kan det bli bättre? Vårat första prov hade vi i dag också.. vi blev så jävla glada när det va över.. vad hände vafan? förra året hade vi tre prov i veckan hela året kändes det som och nu är vi helt döda efter ett prov som krävde några timmar studering? haha!
-
Efter skolan åkte jag direkt hem för att inte göra någonting.. eller jo! Äta haha! Har tjatat på pappa i en vecka nu att köpa grapefruit.. och troooo mig. Han köpte 15 st idag.. haha :) nu jävlar ska jag bli frisk!
Pappa som aldrig köper frukt köpte hur mycket som helt, nektariner och persikor, äpplen och päron.. heheh vad hände min lilla far? är du sjuk?
-
Nej nu ska jag ta och fortsätta att bara uppdatera facebook och kolla tv. Ska snart hoppa in i duschen också.. behöver inte sova än.. börjar klockan elva i morgon! Lovelyyy
Puss

Köpte CocaCola lypsyl idag också.. haha mumsiigt

Köpte också Lip Smackers jordgubbslukt ... och smak haha

Bjuder också på en bild från kreta på mig och lollo när vi pratar med den supergulliga badvakten!

Svenska

hatar svenska just nu.. har prov i morgon och känner mig så himla oförberedd! ush och fy!
-
Ska kolla idol nu, sen läsa igenom svenskan en gång till sen ska jag sova!

PUSS

Efter kaffet

Har varit helt sjukt trött hela dagen.. tog precis en kaffe och nu är jag glad och sprallig om en jag vet inte vad. Första gången kaffe verkligen hjälpt mig..
-
Har lite paus från mitt skrivande av svenska stilanalys.. :) Askul, verkligen. Jag menar vem vill inte sitte och klura ut om texten är subjektiv eller objektiv?
-
Jag är lycklig! Och det är helt underbart! även om skolan börjar dra igång nu på riktigt och jag måste ut och springa varje vecka för idrottsuppgift så är jag väldigt lycklig! :) Så glad för alla roliga och underbara människor runt mig!
-
Nu ska jag hoppa in i svenskaarbetet igen!
PUSS

Feel the heartbeat

JUPP

Helt fantastisk utgång igår!! Galen taxiresa..
Lägger upp bilder om en liten stund :)
-
Började med att jag och louise åkte in till staden själva:) gick runt lite innan vi gick in på aveny! Hade skitkul.. shottade fiskshot och dansade.. när vi ska gå ut och ta luft så möter vi grabbarna grus i dörren! Johannes, Felix, Jacob, Martin och Fredrik :)
-
Fortsatte ha skitkul.. shottade och dansade haha:)
-
Tog taxi hem runt tre.. Gick hem till Johannes och somnade på hans golv vid sex-tiden haha.. vi två fick inte plats i soffan.. hehe Jag vaknade kvart över sju, samtidigt som sara och Louise så vi drog..
-
Rullade in här hemma vid halv åtta och störtade ner i sängen.
-
Nu har jag pigg och glad och inte alls bakis! Rutinerad
PUSS

Stefan Liv

Helt otroligt hemskt!
När de hade minnesstund och det skull vara tyst minut.. så var det helt knäpptyst när hans barn som är typ två(?) säger : "Pappa" då gick det inte att hålla tillbaka tårarna!!!Alexandra Blick


Who speaks swedish anyway?

Kom hem för nån timme sen. Tog en frukt och bänkade mig i sängen med datorn. Sitter här nu omringad av papper jag inte ens läst och försöker förstå mig på uppgiften... Ska skriva en text i svenskan och argumentera. Jag valde att skriva om att median styr vårt liv. Hmm undrar om det va ett bra val..
-
Än så länge har jag skrivit Inledning, ett huvudargument med två motargument.. haha och precis i skrivande stund raderade jag allt för att börja om.. Jag fattar inte hur jag ska göra! Paniiiiiiik
-
Nej nu ska jag faktist sluta skriva och kolla lite på Tvn !:) alltid lika skönt, haha!
Tänkte vänta på att johanna kommer hem så att hon kan hjälpa mig med min text.. stort behov av hjälp!
PUSS
Fuck the rain

Score

En vecka sen jag fyllde år.. första dagen då jag känner mig frisk! Hade det varit fredag idag hade jag dragit ut i morgon.. Blev så otroligt taggad på sommar nu när alla ska dit! Citera: aaah FUCK!
-
Annars då? Jo sitter i soffan.. kollar film, går in på facebook.. ser återigen alla checka in på sommar. Loggar ut.
-
Lillebror hade födelsedagskalas idag.. eller han kallar det "fest".. Killar.
Han och fyra kompisar tog iallafall med Jacob och Fredrik för att spela paintball.. haha TUR att jag var sjuk! Får nästan rysningar bara av att tänka på att bli jagad av Jacob.. får nästan panik när han går efter mig i trappan haha!
-
Nej nu ska jag ta och kolla på Rosa pantern... lite flyt har man ändå!
PUSSS
http://www.youtube.com/watch?v=4rkHMxrj-p0&feature=related
Får inte in klippet så ni får kicka på länken!
HEEEEEEELT underbara små pojkar :)))

Awkward


Min alldeles egen Mr. Big

Fast i en röd variation..


Jag har för mycket fritid..

FUUCK

Det va nog en bra idé trots allt..

Ligger i sängen och försöker dricka kaffe.. den där UF idén om att det ska finnas en gradmätare på locket som visar när du kan dricka kaffet skulle inte sitta helt fel

Upp och ner.. sjuk

Bloggar från mobilen nu.. orkar inte skriva så mycket hehe. ska försöka somna .. och lyckas jag inte så hugger jag av mig halsen! puss

Tuesday rumors


Vilka är ni och vad gör ni här?

Schollaahopp!
Är helt DÖD! Är så trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till..menimen!
Fyllde 18 i söndags så vi drog ut vid tolvslaget! Jacob, fredrik, Oskar, Felix, Johannes och jag och lollo såklart. Det va skojj! Vi skulle dra till Amba men vi kom inte in.. (haha) ser jag ut som 18 ellää? vi drog vidare till aveny där vi skulle träffa upp Sara och co. men självklart så drog dom när vi kom..
Vi stannade iallafall till stängning, sen bara flög tiden iväg. Klockan halv fem tog vi taxi hem, släppte av Jacob som va så full att man kunde tro att det var hans födelsedag och åkte vidare till Johannes som lagade världens fattigaste hamburgare!
Kvällens Citat: Bad to the bone & Upp och Ner!
Kvällens prat: diskussion om vad slippa heter i dåtid.. Sluppte? slippte? slapp?
Fick helt underbara presenter också! MASSA pengar eftersom det var det jag önskade mig inför London! Fick också massa pund och en bok med karta och massa annat om london.. haha! Awesooome :)
Sen fick jag min efterlängtade Samsung Galaxy s2 och ray ban pilotisar.. Converse och massa annat smått och gott!
Det bästa av allt är ändå att jag inte ens har firats hos mami än!!! 

Det här måste nästan varit den bästa presenten!


RSS 2.0